Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Adviesgesprek Vivre I Kan jouw gezondheid beter?

Vivre Vitaliteit - Waar kan jouw gezondheid beter? Er is meer mogelijk dan je denkt...

Wat een bijzondere maanden hebben we achter de rug. We leven in een unieke tijd waarbij veel onder druk staat. Ook onze gezondheid. Voel jij je topfit? Of kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Zijn er mensen om je heen die misschien niet fit zijn?

Je kunt van alles doen aan je gezondheid en om je te weren tegen virussen. Er zijn inmiddels heel veel middelen op de markt. Hoe bescherm jij je tegen alles wat op je afkomt?

Ik ga voor leefstijl! Ik neem mijn gezondheid in eigen hand. Ik ondersteun mijn immuunsysteem, mijn weerstand, mijn darmgezondheid zo optimaal mogelijk tegen alles wat er op me af komt. Dat is best een uitdaging. Het is niet altijd zo simpel als je denkt. Toch is er veel wat je zelf kunt doen. Bereid jij je ook goed voor? Maar hoe dan?

Stress kan een enorme spelbreker zijn voor je gezondheid. Er is momenteel steeds meer stress in de maatschappij. Veroorzaakt door onzekerheid, beperkende maatregelen, angst, minder sociale contacten en meer werkdruk. Bestaande klachten nemen toe en nieuwe klachten ontstaan. Van toenemende buikklachten, allergieën, hormonale disbalans tot de ontwikkeling van hoofdpijn en andere spanningsklachten.

Wacht niet langer en ga aan de slag! Ik heb speciaal voor jou een mooi traject ontwikkeld.

Ik leer je... - hoe je maag- en buikklachten kunt verlichten. - inzicht te krijgen in de invloed van voeding op je klachten. - welke keuzes je zelf kunt maken om je fitter te voelen. - hoe je tekorten aan vitamines, mineralen en andere stoffen aan kunt vullen. - hoe je de oorzaak van je klachten kunt aanpakken.

Ik leer je sterker in het leven te staan!

Zoals één van de deelnemers aan dit traject, Karin, mooi verwoord: "Wow, dit traject heeft me zoveel inzicht en energie gegeven. Ik heb niet alleen minder klachten, mijn buikpijn is verdwenen en ik weet nu wat ik zelf kan doen om dit zo te houden."

Maak een start met jouw gezondheid en meld je aan voor het dit traject via info@vivrevitaliteit.nl ovv Ja, ik wil met mijn (darm)gezondheid aan de slag!

Adviesgesprek Ik wil je inspireren met betrekking tot je gezondheid. Heb je nog vragen? Vraag dan een gratis telefonisch adviesgesprek aan.

• Je wordt je bewust van welke klachten je ervaart en welke het belangrijkste zijn. • We onderzoeken wat je al hebt gedaan om van je klachten af te komen. • Je krijgt inzicht hoe ik je kan helpen om de energiekste versie van jezelf te worden.

Je kunt je aanmelden voor een adviesgesprek via info@vivrevitaliteit.nl ovv Ja ik wil een adviesgesprek over mijn gezondheid!

Profiteren van: Adviesgesprek Vivre I Kan jouw gezondheid beter??

Bedrijf : Vivre Vitaliteit
Contactpersoon : Armanda Versluijs
Telefoonnummer : 06-38899217
E-mail adres : info@vivrevitaliteit.nl
Geldig tot : 31-12-2021

Reageren op deze aanbieding in Debilt