Camphuijsen Art in De Bilt

Camphuijsen Art: Online galerie.

Over Camphuijsen Art

Camphuijsen Art valt onder de rubriek kunstenaar uit Debilt.

De drijvende kracht achter Camphuijsen Art is Rita Camphuijsen. Op de website kunt u de schilderijen zien die Rita de laatste jaren heeft gemaakt. U kunt deze schilderijen gemakkelijk en snel online bestellen via de online winkel.

Schilderen is voor Rita een verkenningstocht van haar gevoel bij wat zij ziet en beleeft en zij put haar inspiratie uit de natuur en het leven van mensen.

Het huidige werk van Rita is gericht op het begeleiden en coachen van mensen. Maar het was haar duidelijk geworden dat zij haar eigen creativiteit een belangrijke plaats moest geven. Daarom bouwt Rita aan een loopbaan 'in de kunst' om te beginnen naast het sociaal werk.

U kunt in de galerie van Rita een keuze maken uit allerlei soorten schilderen en tekeningen. Hieronder ziet u de onderwerpen waar u uit kunt kiezen:

- Bengeltjes, fantjes, vogels, dieren, natuur, levensloop, muziek, portret, diverse, kinderen, water, bloemen, huisdieren, Afrika, een eigen blik, portret opdrachten, plein air en tekeningen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Camphuijsen Art? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Camphuijsen Art uit de rubriek kunstenaar uit Debilt is gevestigd aan de Ambachtstraat 9 in De Bilt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57085918.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Camphuijsen Art zijn o.a. :

Nieuws van Camphuijsen Art in De Bilt

Hittegolf pauze

Hittegolf pauze

Stand van zaken bedrijvigheid bij camphuijsen Art

Designs

Designs

Camphuijsen Art en designs op diverse producten