De OnrustWeg in Bilthoven

MAAK RUIMTE VOOR RUST

Over De OnrustWeg

De OnrustWeg valt onder de rubriek coaching in Debilt.

Ben jij een jonge senior? Vind jij ook dat het nu eens tijd is voor jou? Tijd voor jouw dromen, jouw doelen en jouw toekomst? Gun jezelf dan een coach en maak ruimte voor rust!. Tijd voor ontspanning, vooruit kijken en vooral genieten.

Je bent nu de 50 gepasseerd, misschien zelf de 60 of 70. Je hebt het gevoel ver ‘over de helft’ te zijn. Het aantal jaren dat je nog moet werken, is zo langzamerhand te overzien. Misschien ben je al gestopt met werken. Wellicht heb je al afscheid genomen van je ouders en heb je kleinkinderen gekregen. Tot nu toe lagen je prioriteiten altijd bij een ander, je partner, familie, kleinkinderen, je werk. Je voelde je verantwoordelijk. Drukke jaren waarin je niet altijd kon kiezen wat jij wilde. Zo is het nu eenmaal gelopen.

Nu is de situatie anders. Kinderen wonen niet meer thuis. Je werk loopt op rolletjes. Misschien ben je minder gaan werken.Eindelijk in rustig vaarwater. Maar toch voelt dat niet zo... Er knaagt iets, je voelt je onrustig en je hebt het gevoel dat de tijd begint te dringen.

Als je nog wat wil, dien je nu actie ondernemen!

Gun jij jezelf ook een coach en kies je voor rust? Maak vandaag een gratis kennismakingsgesprek bij De OnrustWeg.

Ik ben Gerrita Otten, geboren in Friesland en opgegroeid in Drenthe en Groningen. Alles wat ik nu ben, zet ik in. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal. Zonder oordeel. Hoe ben jij op het punt gekomen waar je vandaag bent? Vertel me waar het wringt, welke vraag je hebt, waar je ruimte wilt maken. Je moet het zelf doen, maar ik denk mee. Ik help je stil te staan, te voelen en het antwoord te vinden. Zodat er ruimte komt voor rust.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De OnrustWeg uit de rubriek coaching uit Debilt is gevestigd aan de Geertgen tot Sint Janslaan 7 in Bilthoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42169401.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De OnrustWeg zijn o.a. :