Healthy Jo in De Meern

Healthy Jo uit De Meern heeft geen profiel.

Wat doet Healthy Jo in De Meern

Healthy Jo is een gezondheidscentrum uit Debilt. Men is gevestigd aan de Wolweverslaan 25. Het telefoonnummer van Healthy Jo in De Meern is 06-26494805.

Is Healthy Jo in De Meern uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Debiltonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Healthy Jo in De Meern valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Debilt levert onder andere :

Mevr.Jolanta van Helten is de drijvende kracht achter Healthy Jo. Ik ben een foodie in hart en nieren met een grote passie voor bewust leven en gezond eten. Ik ben gek op alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft en ben ervaringsdeskundige op het gebied van voeding en de effecten daarvan op de gezondheid. Ik ben erg resultaatgericht met een groot inlevingsvermogen. Deze combinatie maakt mijn manier van coachen persoonlijk en succesvol. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

 • De Gezonde Vrouw

  Orthomoleculaire Hormoontherapie . Trefwoorden van De Gezonde Vrouw : Orthomoleculair therapeut, hormoonexpert, persoonlijke begeleiding, De Hormoonbalans Methode, Orthomoleculaire Therapie, herstellen van ziekteprocessen, natuurlijke gezondheidstherapie, hormoonhuishouding uit balans, stofwisseling ontregeld, .

  tel. 06-16367437, Larikslaan 2, 3833AM in Leusden

  Meer over De Gezonde Vrouw contact website

 • Vivre Vitaliteit

  Vivre Vitaliteit | Orthomoleculaire natuurgeneeskundige praktijk. Trefwoorden van Vivre Vitaliteit : Orthomoleculaire natuurgeneeskunde, Bioresonantie, Intolerantie Reset therapie, Bemer vaattherapie, Traumagerichte therapie, Verbeter je darmgezondheid traject, Immuunsysteem krachtig laten werken.

  tel. 06-38899217, Heidestein 11, 3452LL in Vleuten

  Meer over Vivre Vitaliteit contact website