Lifestyle Balance in Zeist

Klaar voor een gezond en energiek leven?

Over Lifestyle Balance

Lifestyle Balance valt onder de rubriek coaching in Debilt.

Mevr. A. Elijzen is de drijvende kracht achter Lifestyle Balance. Ik ben sinds 2019 voedingsadviseur, en onderscheid me doordat ik alle kennis die ik deel gebaseerd is op mijn eigen ervaringen. Ik heb mijn eigen voedingspatroon veranderd met Herbalife en voel me daardoor energieker dan ooit.

Ben je op zoek naar een coach of een voedingsadviseur die je kan begeleiden en helpen met gezonde voeding, het veranderen van je eetpatroon of om je weer energieker te laten voelen? Kijk dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Lifestyle Balance.

Ik wil je als voedingsdeskundige van Herbalife , bewust maken van wat je eet. En wat de gevolgen er van kunnen zijn. Veel mensen zijn zich er niet bewust van, maar heel veel ziektes zijn voeding gerelateerd. Natuurlijk kun je niet alles voorkomen, maar wij zijn ervan overtuigd dat door het gebruik van Herbalife je verantwoord kunt afvallen en een hoop lichamelijke klachten kunt terugdringen. Herbalife is een perfecte vervanger van een gezonde maaltijd.

Wil je graag afvallen maar wel op een verantwoorde manier? Dan kunnen wij Herbalife van harte adviseren. Zo zul je op een gezonde manier gewicht verliezen en toch alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lifestyle Balance uit de rubriek coaching uit Debilt is gevestigd aan de Nijenheim 2213 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10700994.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lifestyle Balance zijn o.a. :