Schaakschool Schaakmeester_P in De Bilt

Schaakschool Schaakmeester_P uit De Bilt heeft geen profiel.

Wat doet Schaakschool Schaakmeester_P in De Bilt

Schaakschool Schaakmeester_P is een opleiding uit Debilt. Men is gevestigd aan de Jasmijnstraat 14. Het telefoonnummer van Schaakschool Schaakmeester_P in De Bilt is 030-6038385.

Is Schaakschool Schaakmeester_P in De Bilt uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Debiltonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Schaakschool Schaakmeester_P in De Bilt valt onder de rubriek opleiding. Een opleiding uit Debilt levert onder andere :

Schaken is leuk en leerzaam. Ik ben voor een systematische, didactisch verantwoorde aanpak. Plezier in het schaken staat voorop, maar de lessen moeten degelijk van inhoud zijn. Als schaakmeester heb ik een aantal trainersdiploma's van de KNSB en ik volg regelmatig bijscholingen. De meest recente opleiding was de opleiding aan het KNSB tot schaakdocent via het internet. Sinds 2002 is er een schaakschool in Nieuwegein. Daarnaast worden er individuele lessen gegeven, maar ook vaste schaaklessen op scholen. In de loop van de tijd hebben wij meer dan 500 diploma's ('stappendiploma's') uit mogen reiken. Daarna zijn we gestopt met het bijhouden! Veel leerlingen van ons van allerlei leeftijden gaan naar nationale kampioenschappen. Een van de basisscholen werd tweede in het NK. Maar ik vind het vooral belangrijk dat mensen een boeiend spel leren waar ze hun hele leven plezier aan kunnen beleven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander opleiding