Voedingsadvies Utrecht in Groenekan

'Geen dieet maar een leefstijl'

Over Voedingsadvies Utrecht

Voedingsadvies Utrecht valt onder de rubriek coaching in Debilt.

Machteld van Wijck is de drijvende kracht achter Voedingsadvies Utrecht. Ze is gewichtsconsulent en voedingscoach.

Een fijn en energiek leven wil iedereen. Maar toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Dit heeft niets te maken met doorzettingsvermogen maar vooral met ons eet- en leefpatroon en met onze gewoontes. Die laatste kunnen soms best in de weg staan van een fitter en slanker leven. Ik werk met de methode Fit & Slank; een methode om op een gezonde en eenvoudige wijze je streefgewicht te halen en te behouden een leven lang!

Fit & Slank is een eerlijke methode waarbij je inzicht krijgt in een gezonde leefstijl waarin jij zelf de regie hebt. De aanpak is praktisch, simpel en een fijne bijkomstigheid; je zult geen hongerig gevoel ervaren. Schommel je al een tijdje met je gewicht, heb je moeite de heerlijke verleidingen te weerstaan of vind je het moeilijk gezonde keuzes te maken? Voedingsadvies Utrecht biedt jou met Fit & Slank een fijne houvast die je een leven lang kunt toepassen.

Word de beste versie van jezelf! Je staat er niet alleen voor, samen gaan we aan de slag in groepsverband of door middel van personal coaching, op locatie (Utrecht en Groenekan) of online wat voor jou het beste werkt.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voedingsadvies Utrecht uit de rubriek coaching uit Debilt is gevestigd aan de Berkenlaan 5 in Groenekan. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24994779.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Voedingsadvies Utrecht zijn o.a. :