Wendels nachtje in de cel in De Bilt

Wendels nachtje in de cel: Overnachten op een unieke locatie

Over Wendels nachtje in de cel

Wendels nachtje in de cel valt onder de rubriek hotel uit Debilt.

Wilt u graag een overnachting op een unieke locatie? Dan bent u bij Wendels nachtje in de cel aan het juiste adres. Wendels nachtje in de cel biedt u namelijk een comfortabel nachtje in de cel aan met meer dan water en brood als ontbijt!

Wendels nachtje in de cel is gevestigd in een monumentaal pand, welke dateert uit 1884. In het verleden heeft dit dienst gedaan als postkantoor, politiebureau en gemeentehuis. Wendels nachtje in de cel heeft in de cel, die tot eind jaren 70 in gebruik was, een bijzonder B*B met eigen entree gerealiseerd.

Wendels nachtje in de cel heeft de oorspronkelijke indeling intact gelaten. Natuurlijk is het verblijf wel van alle moderne gemakken voorzien. Er is een badkamer met ligbad en douche en er is een aparte toiletruimte. De ruimte van de oude cellen is geschikt gemaakt als ontbijt- en verblijfsruimte. Wendels nachtje in de cel heeft drie cellen waarin maximaal vijf personen kunnen logeren. Wendels nachtje in de cel verhuurt de cellen aan één gezelschap tegelijkertijd. U zult dus geen andere gasten tegen komen.

Wilt u meer informatie over deze bijzondere B&B en overnachting? Dan kunt u een kijkje op de website nemen of persoonlijk contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wendels nachtje in de cel uit de rubriek hotel uit Debilt is gevestigd aan de Dorpsstraat v.o. Steenstraat 25 in De Bilt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41250255.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Wendels nachtje in de cel zijn o.a. :