What do I Know in De Bilt

Online huiswerkbegeleiding op een persoonlijke manier

Over What do I Know

What do I Know valt onder de rubriek coaching in Debilt.

Karin Loogman is de drijvende kracht achter What do I Know, online huiswerkbegeleiding.

Mijn missie is helder: ik wil jongeren laten ervaren dat het echt mogelijk is om hun diploma te halen met een balans tussen studeren en vrije tijd. “Ik leer ze te kiezen voor een gestructureerde chaos waarbij ze zichzelf niet hoeven te verliezen.” Omdat ik weet hoe belangrijk het voor jongeren is om in hun eigen leefomgeving huiswerk te maken, maak ik gebruik van de online-huiswerkklas waarmee kinderen verbinding kunnen maken. “Als ze online zijn overleggen ze hun planning en voor welke vakken ze huiswerk maken.” Gedurende de tijd dat de kinderen hulp nodig hebben met plannen en het maken van huiswerk ben ik in de klas en ben ik beschikbaar.

De diensten die What do I Know, online huiswerkbegeleiding aanbiedt:

- Online huiswerkklas, binnen één jaar is je kind in staat om zelfstandig te plannen en gedisciplineerd te werk te gaan. Met de geleerde strategieën gaat je kind vol vertrouwen aan de slag en heeft het hier de rest van zijn/haar leven profijt van.

- Online academy 'leer je huiswerk plannen', nadat alle modules van de online academy afgerond zijn, kent je kind alle ins & outs en heeft het plannen en maken van huiswerk geen geheimen meer voor je kind.

- Vrijblijvende sessie, je hebt absoluut geen verplichtingen. Ik wil je vooral verder helpen, zodat jij en je kind heel snel een goede balans hebben tussen huiswerk en vrije tijd en er rust is in de chaos die huiswerk heet.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website, je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

What do I Know uit de rubriek coaching uit Debilt is gevestigd aan de Buys Ballotweg 78 in De Bilt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-0470742.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij What do I Know zijn o.a. :

Nieuws van What do I Know in De Bilt

Gratis webinar

Gratis webinar "Pubers en plannen"

SCHRIJF JE NU IN VOOR MIJN GRATIS WEBINAR “PUBERS EN PLANNEN. ZO KRIJG JE ZE IN DE HOOGSTE VERSNELLING.” In mijn webinar leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw puber op de juiste manier laat plannen en hoe je hiermee zijn/haar uitstelgedrag kunt aanpakken.

Gratis Webinar

Gratis Webinar "Hoe de leerstijl van je kind linkt aan huiswerk plannen"

Ken jij de favoriete leerstijl van je kind en weet je welk verband de leerstijl heeft met het succesvol plannen en maken van het huiswerk? Schrijf je snel in en ik verrtel je wat en hoe de leerstijl van je kind hier een belangrijke rol in speelt. Benieuwd? Ik zie je graag op 13 april om 19.30 uur of op 14 april om 10.00 uur. Schrijf je snel in ?? https://wdik-online-huiswerkbegeleiding.webinargeek.com/hoe-de-leerstijl-van-je-kind-linkt-aan-huiswerkplannen

Gratis webinar

Gratis webinar "Mindset: betere schoolresultaten door een open werkhouding" speciaal voor ouders

Werkhouding: het is een mindset! Geloof het of niet: maar de gedachtegang van je kind kan heel veel invloed hebben op de resultaten die het behaalt op school!

Gratis webinar

Gratis webinar "Vooruitkijken"

Ervaar hoe jij je leerlingen kunt leren hun huiswerk te plannen door vooruit te kijken en hoe ze daarmee meer rust creeren.

Gratis webinar

Gratis webinar "Hoe ga ik om met het uitstelgedrag van het huiswerk van mijn kind"

Merk jij, nu je meer thuis bent door corona, dat jouw kind veel te laat begint met leren voor een toets? Je leert hoe jouw kind op tijd start met leren en hoe je kind ook meer overzicht krijgt in het schoolwerk. Je leert hoe jouw kind op tijd start met leren en je leert hoe jouw kind op tijd start met leren en hoe Je kind ook meer overzicht krijgt in het schoolwerk.