Gratis webinar "Mindset: betere schoolresultaten door een open werkhouding" speciaal voor ouders

Werkhouding: het is een mindset!

Geloof het of niet: maar de gedachtegang van je kind kan heel veel invloed hebben op de resultaten die het behaalt op school!

Gratis webinar

Hoe zit het met de werkhouding van je kind op school?

Werkhouding: het is een mindset! Geloof het of niet: maar de gedachtegang van je kind kan heel veel invloed hebben op de resultaten die het behaalt op school!

Hoe? Dat leg ik je graag uit in mijn gratis webinar op maandag 22 maart om 19:30 uur en woensdag 23 maart om 10:00 uur uit hoe jij met ‘mindset’ aan de slag kunt gaan.

schrijf je in via deze link https://wdik-online-huiswerkbegeleiding.webinargeek.com/mindset-betere-schoolresultaten-door-een-open-werkhouding-van-je-kind

Jouw kind heeft regelmatig uitspraken over schoolwerk, zoals:

- Ik snap hier niets van

- Ik kan dit echt niet

- Ik ben gewoon dom

- Ik zal dit nooit leren

- Ik ben echt slecht hierin

Uitspraken die gemakkelijk gemaakt worden, omdat je kind zo overtuigd is dat niets goed genoeg is. Misschien is je kind te perfectionistisch, heeft je kind ideeën ingeprent of kan je kind moeilijk feedback ontvangen. Door aan de mindset van je kind te werken, gaat je kind anders denken en zal het anders omgaan met schoolwerk.

Mindset is de basis voor een goede huiswerkplanning

- Je wilt je kind helpen, maar hoe pak je dat aan?

- Je kind toont een bepaalde houding, maar zitten hier verbeterpunten?

- Jij gunt je kind, maar ook jezelf een goede balans tussen huiswerk en vrije tijd, maar hoe pak je dat aan?

- Je wil je kind minder negativiteit rondom schoolwerk laten ervaren, maar hoe?

- Je wilt dat je kind rust vindt in de chaos die huiswerk heet?

Kraak de code en ontdek wat mindset is en wat het voor jou en je kind kan betekenen in het juist aanpakken van huiswerk.

Graag leg ik je in mijn GRATIS WEBINAR op maandag 22 maart om 19:30 uur en dinsdag 23 maart om 10:00 uur uit hoe jij met ‘mindset’ aan de slag kunt gaan.

Schrijf je snel in en leer meer over wat de juiste instelling voor jou en je kind kan doen

Inschrijf link https://wdik-online-huiswerkbegeleiding.webinargeek.com/mindset-betere-schoolresultaten-door-een-open-werkhouding-van-je-kind

Geplaatst op donderdag 18 maart 2021.

Over What do I Know

Dit bericht is geschreven door What do I Know. Het bedrijf valt onder coaching uit Debilt. Trefwoorden van What do I Know uit De Bilt : balans tussen studeren en vrije tijd, online huiswerkbegeleiding, zelfstandig leren plannen, huiswerk leren plannen, Professionele online huiswerkbegeleiding, persoonlijke begeleiding, persoonlijke aandacht, balans tussen ouder en kind .

Lees meer over What do I Know.